Πώς να περάσετε τις πιο ευτυχισμένες γιορτές

by White Fabric

Περάστε ποιοτικό χρόνο στο σπίτι - ακόμα και αν είναι πιο ήσυχα από τα συνηθισμένα φέτος – η περίοδος μεταξύ Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς είναι ένα από τα καλύτερα σημεία του έτους. Χρειάζεστε έμπνευση και προτάσεις; Μην ψάχνετε αλλού! Το moto μας είναι Create.Home.Memories κι είμαστε οι ειδικοί...Ξεκινάμε!

  • Βυθιστείτε και απολαύστε το μπάνιο σας 🛀

...σε αρωματικό, αφρώδες νερό που περιβάλλεται από απαλό φως κεριών είναι ο τέλειος τρόπος για να χαλαρώσετε και να αναζωογονηθείτε μετά από μια κουραστική πορεία μέχρι την ημέρα των Χριστουγέννων. Περιποιηθείτε τον εαυτό σας με όμορφα αρωματισμένα σαπούνια, κάνετε απολέπιση σώματος και κρατήστε ένα μπουρνούζι White Fabric που διεκδικεί μια θέση στο όμορφο σκηνικό για να κουκουλωθείτε μετά το μπάνιο.

 

  • Δημιουργήστε ένα αγαπημένο κοκτέιλ 🍸

Η εορταστική περίοδος είναι εδώ και  τα μπαρ είναι κλειστά – μη πτοείστε! Ηρθε η ώρα να φτιάξετε τα αγαπημένα σας κοκτέιλ σπίτι για λίγους κι εκλεκτούς! Είτε προτιμάτε τα κλασικά είτε θέλετε να επεκτείνετετη γεύση στον ουρανίσκο σας, μια αναζήτηση στο διαδύκτιο  θα σας βοηθήσει να φτάσετε ευκολα στο θεμιτό αποτέλεσμα! Εμείς έχουμε όλα όσα χρειάζονται για να το πιείτε με στυλ γιατί  τελικά  - καμία μπάρα στο σπίτι δεν θα ήταν πλήρης χωρίς ένα ιδιαίτερο runner ή σουπλά της συλλογής μας!

Η πρόταση μας σπιτική και ελληνική - Εις υγείαν!

  • Ψήστε κάτι όμορφο 🥧

Γιατί να μην αξιοποιήσετε στο έπακρο τον χρόνο και να γίνετε δημιουργικοί δοκιμάζοντας νέες συνταγές; Πληθώρα συνταγών υπάρχει εκεί έξω κι εσείς έχετε χρόνο να αξιοποιήσετε! Νέα υλικά και προτότυποι συνδυασμοί θα γίνουν εφαλτήριο γαι να στρώσετε ένα τραπέζι γαι δύο ή και παραπάνω (μέχρι εννιά 😔). Απλώστε ένα βαμβακερό τραπεζομάντηλο της συλλογής μας και μη φοβηθείτε τους λεκέδες καθώς έχουν μοναδική αντοχή στο πλύσιμο και τις υψηλές θερμοκρασίες!

 

 

  • Διοργανώστε ένα πιτζάμα πάρτυ 💤

Εδώ, η άνεση είναι το κλειδί! Φορέστε τις πιο μαλακές σας πιτζάμες, εορταστικές κάλτσες και κομψά αξεσουάρ – γιατί όχι μια σειρά από πέρλες όπως φορούσε η Carrie Bradshaw στο Sex and the City;

Last but not least addition οι κουβέρτες μας! Πλεκτές ή από fleece θα σας αγκαλίασουν και θα διασφαλίσουν ότι όλοι μπορούν να περάσουν άνετα  ένα βράδυ με ζεστή σοκολάτα, εορταστικά παιχνίδια και αγκαλιές στον καναπέ! 

Κατά βάθος αναγνωρίζουμε όλοι τις σπάνιες εκείνες μέρες που δεν έχουμε απολύτως τίποτα να κάνουμε και ψάχνουμε να βρόυμε απλά μικρά πράγματα που θα μας κάνουν ευτυχισμένους! Το παρακάτω απόσπασμα από το ποίημα «Στην απλότητα βρίσκεται η ευτυχία» το περιγράφει με τον καλύτερο τρόπο...

Mπορώ να γίνω ευτυχισμένος με τα πιο απλά πράγματα

και με τα πιο μικρά..

Και με τα καθημερινότερα των καθημερινών.

Μου φτάνει που οι εβδομάδες έχουν Κυριακές.

Μου φτάνει που τα χρόνια φυλάνε Χριστούγεννα για το τέλος τους.

Οδυσσέας Ελύτης

 


Σχόλια Παραγγελίας

Τα σχόλια σας για να δημοσιευτούν, πρώτα θα ελέγχονται, σας ευχαριστούμε πολυ!

Αυτή η τοποθεσία προστατεύεται από το reCAPTCHA και ισχύουν η Πολιτική απορρήτου και οι Όροι Παροχής Υπηρεσιών της Google.