Πολιτική Επιστροφών

H ομάδα του White Fabric επιθυμεί μια σχέση εμπιστοσύνης μαζί σας και γι’ αυτό στη περίπτωση που δεν μείνετε ικανοποιημένοι από την αγορά σας, δείτε τα παρακάτω:

  1. Σε περίπτωση που θέλετε να κάνετε αλλαγή σε κάποιο/α από τα προϊόντα της που λάβατε από το e-shop του White Fabric θα πρέπει να ακολουθήσετε την εξής διαδικασία:
  • Να καλέσετε τη μεταφορική εταιρεία “Speedex” της περιοχής σας ώστε να παραλάβει το δέμα με το προϊόν που θέλετε να αλλάξετε και να το στείλετε σε εμάς στα παρακάτω στοιχεία : UMBRA PENUMBRA IKE , ΧΑΝΙΩΝ 17, ΓΛΥΚΑ ΝΕΡΑ, 15354. Η χρέωση στην πρώτη σας αλλαγή είναι δική μας.
  • Έπειτα να επικοινωνήσετε μαζί μας στο 211-4097013 , είτε στο hello@whitefabric.com ώστε να μας πληροφορήσετε για το προϊόν που θέλετε είτε για να σας δώσουμε ιδέες και συμβουλές!

 

  1. Σε περίπτωση που θέλετε να επιστρέψετε κάποιο/α από τα προϊόντα που παραλάβετε και να σας επιστρέψουμε τα χρήματα σας ,είτε επιθυμείτε να ακυρώσετε την παραγγελία σας
  • Επικοινωνήστε μαζί μας στο 211-4097013, είτε στο hello@whitefabric.com ώστε να σας καθοδηγήσουμε.
  1. Σε περίπτωση επιστροφής λόγω ελαττωματικού προϊόντος ή λόγω λάθους στην παραγγελία σας
  • Παρακαλείστε να αποστείλετε φωτογραφία του είδους στο hello@whitefabric.com με τα στοιχεία σας για να σας καλέσουν από το customer support.

 

Σε όλες τις παραπάνω περιπτώσεις ισχύουν τα εξής:

  1. Επιστροφές προϊόντων μπορούν να γίνουν δεκτές μέσα σε χρονικό διάστημα 14 ημερών από την ημερομηνία παραλαβής.
  2. Το προϊόν πρέπει να έχει αγοραστεί αποκλειστικά από το White Fabric και να έχετε τα σχετικά παραστατικά.
  3. Το προϊόν να έχει την αρχική του κατάσταση, δηλαδή να φέρει την αρχική του συσκευασία & ταμπελάκια και να μην έχει χρησιμοποιηθεί.

Για λόγους υγιεινής αλλαγές δεν γίνονται στα παρακάτω είδη:

Εποχιακά, Μαξιλάρια ύπνου, παπλώματα & προστατευτικά.

Για όποια άλλη πληροφορία χρειαστείτε, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας! Μαζί θα βρούμε την καλύτερη επιλογή για εσάς και τους δικούς σας!