Πως να πετύχετε τις καλύτερες προσφορές για τη διακόσμηση του σπιτιού σας

by White Fabric

 

Εάν οι τελευταίοι μήνες καραντίνας και κοινωνικής απόστασης που σας έκαναν να περάσετε περισσότερο χρόνο στο σπίτι σας έχουν κάνει να επιθυμείτε νέα έπιπλα και ανανέωση στη διακόσμηση σπιτιού - δεν είστε μόνοι! Δεν υπάρχει τίποτα χειρότερο από το να περνάτε πολλές ώρες καθισμένοι στο ίδιο γραφείο στο σπίτι (ειδικά αν «home office» στη πραγματικότητα σημαίνει στην τραπεζαρία ή την κουζίνα) κι αυτό είναι λογικό να σας κάνει να λαχταράτε να αλλάξετε σκηνικό. Για όλους εσάς - εμάς - λοιπόν, που θέλουμε να ανανεώσουμε το σπίτι χωρίς υπερβολικές δαπάνες, έχουμε μερικά κόλπα που μπορούμε να δοκιμάσουμε! Αρχικά, εξετάστε το ενδεχόμενο να μετατρέψετε ή να μετακινήσετε κάποια έπιπλα χωρίς να αγοράσετε καινούργια. Χρειάζεστε ακόμα αυτόν τον βοηθητικό καναπέ ή πως μπορείτε να μετατρέψετε την παλιά βιβλιοθήκη σε μπαράκι; Ακολουθούν μερικές δοκιμασμένες και αληθινές συμβουλές για να πετύχετε τις καλύτερες προσφορές για τη διακόσμηση του σπιτιού σας!

_____

1. Εγγραφείτε σε newsletter γνωστών και αγαπημένων brands

Σίγουρα είστε κι εσείς από εκείνους που θέλετε να λαμβάνετε το δυνατό λιγότερα emails αλλά η εγγραφή στη λίστα μιας εταιρείας που σας ενδιαφέρει σχεδόν σίγουρα θα σας προσφέρει έκπτωση. Στο White Fabric κάνοντας εγγραφή στη λίστα μας αποκτάτε έκπτωση 15% στην επόμενη αγορά σας, έχετε προνομιακές εκπτώσεις και κουπόνια προσφορών. Υπάρχουν όμως και brands με έπιπλα για παράδειγμα όπου με τις αγορές σας συγκεντρώνετε πόντους προς εξαργύρωση!

 

2. Περιμένετε τις εκπτώσεις

Έχετε υπομονή - η αναμονή έως ότου το προϊόν που σας ενδιαφέρει βγει σε έκπτωση μπορεί πραγματικά να αποδώσει. Και πάλι, εδώ μπορεί να βοηθήσει η εγγραφή σε λίστα newsletter. Περιμένετε λοιπόν την κατάλληλη ώρα για να ανανεώσετε τις πετσέτες του μπάνιου σας ή τα σεντόνια σας. Επιπλέον, μπορείτε να συμπεριλάβετε στον οικονομικό σας προϋπολογισμό αυτές τις αγορές καθώς οι περίοδοι των εκπτώσεων και ειδικών ημερών όπως το Black Friday είναι πλέον γνωστές!

3.  Ψάξτε για εκπτωτικούς κωδικούς

Πριν κάνετε κλικ στο "checkout" στην ηλεκτρονική σας παραγγελία, αφιερώστε λίγο χρόνο για να αναζητήσετε εκπτωτικούς κωδικούς ή popups που σας ενθαρρύνουν να κερδίσετε επιπλέον έκπτωση λίγο πριν ολοκληρώσετε την παραγγελία σας. Μη διστάσετε να ακολουθήσετε τα βήματα - θα σας πάρει μερικά δευτερόλεπτα παραπάνω αλλά θα έχετε εξοικονομήσει χρήματα.

3.  Συγκρίνετε τιμές

Στις περιπτώσεις που θέλετε να κάνετε αγορές μεγάλης αξίας η σύγκριση τιμών είναι απαραίτητη. Εκτός από τις γνωστές πλατφόρμες σύγκρισης τιμών που θα σας βοηθήσουν καλό θα ήταν να κάνετε αναζήτηση του είδους που έχετε επιλέξει στο Google είτε με την περιγραφή του είτε με τη φωτογραφία του. Κάντε δεξί κλικ στην εικόνα του προϊόντος και στη συνέχεια επιλέξτε "Αναζήτηση Google για Εικόνα". Αυτό θα εμφανίζει όλες τις φορές που η εικόνα του προϊόντος εμφανίζεται σε άλλους ισότοπους.

4.  Κάνετε αγορές "Εκτός εποχής"

Ακριβώς όπως με τα ρούχα, αξίζει να ψωνίζεις «εκτός» εποχής! Για παράδειγμα, στα μέσα του καλοκαιριού είναι η καλύτερη εποχή για να αγοράσετε έπιπλα εξωτερικού χώρου, αφού οι περισσότεροι έχουν ήδη ψωνίσει και οι τιμές αρχίζουν να πέφτουν. Ομοίως, η αναμονή μέχρι τον Ιανουάριο για να αγοράσετε γιορτινά ντεκόρ, άνετες κουβέρτες ή χειμερινή διακόσμηση θα σας επιφέρει σημαντικές οικονομίες.

5.  Χωρίστε τις ανάγκες σας ανά δωμάτιο

Ετοιμάστε λίστες με τα είδη που σας λείπουν ή πρέπει να αντικαταστήσετε άμεσα και βάλτε προτεραιότητες σύμφωνα με τις ανάγκες της εποχής. Ένα ζεστό πάπλωμα πρέπει να έχετε φροντίσει να βρίσκεται στην λινοθήκη σας το αργότερο τον Νοέμβριο και να έχετε αντικαταστήσει τις φθαρμένες πετσέτες θαλάσσης μέχρι τον Μάρτιο.

 

 

 

 

 

 

 

Υπνοδωμάτιο

 

                     

 

Μπάνιο                              

____

Ξεκινήστε λοιπόν τη νέα χρονιά με ανανέωση για τα σπίτι ακολουθώντας αυτά τα απλά βήματα και θα μας θυμηθείτε! Παρακάτω, θα βρείτε τις προτάσεις μας από τη νέα μας συλλογή που είναι τώρα με έκπτωση έως 50%! 

____

  

MADE IN GREECE

Affordable Luxury


Σχόλια Παραγγελίας

Τα σχόλια σας για να δημοσιευτούν, πρώτα θα ελέγχονται, σας ευχαριστούμε πολυ!

Αυτή η τοποθεσία προστατεύεται από το reCAPTCHA και ισχύουν η Πολιτική απορρήτου και οι Όροι Παροχής Υπηρεσιών της Google.