Χειμερινή Διακόσμηση - Ιδέες για να ζεστάνετε το σπίτι!

by White Fabric

 

Καθώς μεγαλώνει ο ενθουσιασμός και η προσμονή για τα Χριστούγεννα, ο καιρός έχει αλλάξει για τα καλά και δεν έχουμε καμία δικαιολογία – πρέπει να ντύσουμε τα σπίτια χειμωνιάτικα! Ακολουθήστε λοιπόν τα παρακάτω βήματα και αφήστε τις γιορτές να ξεκινήσουν!

_______ 

Χαλιά - Διακοσμητικά Μαξιλάρια

    Σίγουρα έχετε στρώσει χαλιά στα βασικά δωμάτια του σπιτιού, μπορείτε όμως να κάνετε μια προσθήκη από μικρά και cosy χαλιά σε διάφορα σημεία στο σπίτι! Προσθέστε ένα δερμάτινο χαλί μπροστά από το τζάκι και ένα σετ γούνινα στα πλαϊνά από το κρεβάτι σας ή ένα πλεκτό κιλίμι στο γραφείο σας! Αντικαταστήστε τα διακοσμητικά μαξιλάρια του καναπέ με μεγάλα γούνινα και βελούδινα μαξιλάρια σε σκούρες αποχρώσεις.

     

        

    Κλαδιά σε βάζα - Κεριά

    Χρησιμοποιήστε πολλές γυάλες σε διάφορα μεγέθη και βάλτε μέσα κλαδιά από έλατο! Τοποθετήστε τες μπροστά από το παράθυρο και σκεφτείτε πως βρίσκεστε στο πιο όμορφο σαλέ! Κεριά – τοποθετήστε πολλά κεριά σε διάφορα μεγέθη αλλά μην αναμιγνύετε τα αρώματα! Επιλέξτε ένα βασικό και τα υπόλοιπα ας είναι άοσμα. Έτσι, όλοι οι καλεσμένοι σας θα έχουν να θυμούνται το χαρακτηριστικό άρωμα και του σπιτιού σας!

      

    Πλεκτές Κουβέρτες 

    Τοποθετήστε μέσα σε ένα μεγάλο καλάθι 2-3 κουβερτάκια για το καναπέ και το «χουχούλιασμα». Πλεκτά και με απαλή αίσθηση θα σας ζεστάνουν τα κρύα βράδια και θα διακοσμήσουν το χώρο μοναδικά!

    Δείτε εδώ τη μοναδική μας συλλογή από Πλεκτές Κουβέρτες!

    Τραπεζαρία - Κουζίνα

    Στη τραπεζαρία σας τοποθετήστε ένα καρό runner σε σκούρα απόχρωση και τοποθετήστε γυάλες με γλυκά – έτοιμα για κατανάλωση! Η κουζίνα αποκτά εύκολα κι αυτή χειμερινή εικόνα με απλέ κινήσεις! Ντύστε τις καρέκλες με μαξιλάρια σε έντονα χρώματα και τοποθετήστε βάζα με αποξηραμένα γλυκά πάνω στο τραπέζι!

    Μπάνιο

    Στο μπάνιο επιλέξτε σκουρόχρωμες πετσέτες με διακοσμητικά σχέδια και ανάγλυφες υφές. Τα κεριά κι εδώ απαραίτητα καθώς αποτελούν βασικό συστατικό για ένα χαλαρωτικό μπάνιο!

    Δείτε εδώ τη μοναδική μας συλλογή από Πετσέτες AW 21!

    _______

    Ένα όμορφο και ζεστό σπίτι φέρνει θαλπωρή στους ένοικους αλλά και τους καλεσμένους κι εσείς με αυτά τα απλά βήματα θα έχετε σίγουρα ένα όμορφο αποτέλεσμα με τη δική σας ξεχωριστή πινελιά που θα το κάνει και μοναδικό!

    Η ομάδα μας έχει φτιάξει μια συλλογή Winter Essentials που θα αναδείξει το σπίτι σας και θα το μετατρέψει σε ένα μαγευτικό χειμερινό προορισμό! 

    "At Christmas all roads lead Home"


    Σχόλια Παραγγελίας

    Τα σχόλια σας για να δημοσιευτούν, πρώτα θα ελέγχονται, σας ευχαριστούμε πολυ!

    Αυτή η τοποθεσία προστατεύεται από το reCAPTCHA και ισχύουν η Πολιτική απορρήτου και οι Όροι Παροχής Υπηρεσιών της Google.