4 + 1 Tips για να φτιάξετε το απόλυτο καλοκαιρινό σπίτι!

by White Fabric
______
Η εποχή που περιμένουμε όλοι με ανυπομονησία έφτασε! Η τελευταία μας συλλογή έχει σχεδιαστεί για να απογειώσει την κάθε στιγμή στο "καλοκαιρινό" μας σπίτι. Ας κάνουμε αυτό το καλοκαίρι αξέχαστο…
Παρακάτω σας παρουσιάζουμε μερικά tips που μπορείτε να ακολουθήσετε για το τέλειο σπίτι που δε θα θέλετε να αποχωριστείτε! 
  • Μειώστε τους όγκους στο χώρο
Το χειμώνα έχουμε την τάση να γεμίζουμε το χώρο μας για να γίνει πιο ζεστός. Αυτή την περίοδο χρειάζεται να δώσετε αέρα στο σπίτι, ελεύθερο χώρο και να υπάρχουν τα απόλυτος απαραίτητα! Περιορίστε τα έπιπλα, μειώστε τα διακοσμητικά και αντικαταστήστε τα μεγάλα χαλιά με μικρότερα περισσότερο διακοσμητικά από βαμβάκι ή κοκοφοίνικα!
  • Αντικαταστήστε τα λευκά είδη στο υπνοδωμάτιο

 

Από την απογευματινή σιέστα μέχρι το βραδινό ύπνο, για να χαλαρώσετε και να απολαύσετε τον ύπνο σας, επενδύστε σε κλινοσκεπάσματα από ελαφρύ βαμβάκι ή λινό. Χρωματικά κινηθείτε μεταξύ γήινων αποχρώσεων ή μπλε που θα σας ταξιδέψουν!

  • Φέρτε τον κήπο μέσα στο σπίτι

 

Τα πράσινα φυτά προσδίδουν μια ωραία φυσική πνοή στο εσωτερικό του σπιτιού σου, τίποτα όμως δε συγκρίνεται με πολύχρωμα & ανθισμένα λουλούδια, που προσφέρουν μια διάχυτη καλοκαιρινή αίσθηση και χρώμα στο χώρο! Τοποθετήστε τα σε πολύχρωμα κασπό, κανάτες ή και καλάθια με διαφορετικές συνθέσεις κάθε φορά!

  • Χρωματίστε το τραπέζι σας

 

Απολαύστε το γεύμα σας στο μπαλκόνι ή τον κήπο και στρώστε το τραπέζι με χρωματιστά τραπεζομάντιλα, ιδιαίτερα runner & σουπλά με διακοσμητικές λεπτομέρειες όπως φούντες, κρόσια κλπ. Τολμήστε να βάλετε χρωματιστά πιάτα με διαφορετικές υφές και μεγάλες πιατέλες σερβιρίσματος!

  • Αντικαταστείτε τα χειμερινά κεριά 
Η εποχή επιβάλει να αποσύρετε τα βαριά χειμερινά αρώματα και να επιλέξετε  κάποια με φρουτώδη ή τροπικά αρώματα κεριών που θα σας ταξιδέψουν σε καλοκαιρινούς προορισμούς - νοητά!
____
Ελπίζουμε να βοηθήσουμε με τις ιδέες μας να μετατρέψετε το σπίτι σας σε ένα χώρο που θα απολαμβάνετε τις καλοκαιρινές σας βραδιές μέχρι να πάτε διακοπές! 

Σχόλια Παραγγελίας

Τα σχόλια σας για να δημοσιευτούν, πρώτα θα ελέγχονται, σας ευχαριστούμε πολυ!

Αυτή η τοποθεσία προστατεύεται από το reCAPTCHA και ισχύουν η Πολιτική απορρήτου και οι Όροι Παροχής Υπηρεσιών της Google.