3 Τρόποι Για Να Διακοσμήσετε Το Γιορτινό Σας Τραπέζι!

by White Fabric

 

Πλησιάζουν οι μέρες, οι δρόμοι ζωντανεύουν με φωτάκια και μυρωδάτα μελομακάρονα έχουν κάνει την εμφάνιση τους - δεν μπορούμε  παρά να νιώσουμε ενθουσιασμένοι για τα Χριστούγεννα. Καθώς δε μοιάζει πώς είχαμε προγραμματίσει αρκετά φέτος – λογικό,  θα αξιοποιήσουμε στο έπακρο το χρόνο που μας απέμεινε για να ετοιμάσουμε ένα ζεστό και παραμυθένιο σπίτι!

🎄 Γιορτινό τραπέζι 🎄

 

 

Η διαδικασία αυτή γίνεται εύκολη, χάρη στις έξυπνες αγορές και στα διαχρονικά σκεύη. Είτε θέλετε η εμφάνισή να είναι εκλεπτυσμένη, ρουστίκ ή χαλαρή, ανακαλύψτε πώς να τη φτιάξετε εύκολα και οικονομικά!

 

     1. Διακριτική απλότητα

    Με βάση το γκρι και το λευκό σε ένα σκηνικό με ρομαντική διάθεση, απλώστε ένα λευκό λινό τραπεζομάντηλο και γκρι θεματικό runner στη μέση. Προσθέστε προσεγμένες πινελιές σε ένα όμορφα ντυμένο τραπέζι με μια επιλογή από υπέροχες διακοσμήσεις – όπως γυάλινα κηροπήγια. Τοποθετήστε ένα εντυπωσιακό κεντρικό σκεύος – όπως ένα γυάλινο cakestand στο οποίο θα έχετε τοποθετήσει περιμετρικά ένα κλαδί πρασινάδας.

     Στις λεπτομέρειες:

     Διακοσμήστε τις καρέκλες με κορδέλες από διαφορετικές ποιότητες και υφές για ένα παραμυθένιο σκηνικό.

         2. Χαλαρό και Κόκκινο

    Αν πάλι δε επιθυμείτε να ξεφύγετε από το κλασικό κόκκινο τραπέζι, κάντε το πιο “spicy” . Ένα κλασσικό σερβίτσιο – ίσως και με Χριστουγεννιάτικες παραστάσεις, κόκκινες χαρτοπετσέτες και ένα κόκκινο runner θα δώσουν τη θαλπωρή που αναζητούν όλοι!
    Στις λεπτομέρειες:
    Ξύλινα πλατώ για τα τυριά σας και αποξηραμένα φρούτα σε γυάλες θα συμπληρώσουν το ζεστό σκηνικό.
         

    3. Υπέροχο Ρουστίκ

    Απογειώστε το γιορτινό τραπέζι με τις αντίθετες υφές και τα όμορφα κεραμικά. Συνδυάστε τα φυσικά υλικά με κομψά καρό σουπλά, με εξαιρετικές γυάλινες επιφάνειες και σκούρες χαρτοπετσέτες κάνοντας ένα απλό στήσιμο να είναι εντυπωσιακό.
    Στις λεπτομέρειες:
    «Πετάξτε» κουκουνάρια και άλλα άγρια λουλούδια στο τραπέζι σκόρπια και χωρίς να είναι ευθυγραμμισμένα – σα να βρίσκεστε στο δάσος.
    💡Tip: Έξυπνες ιδέες για να διπλώσετε γιορτινά τις πετσέτες φαγητού

    🌟🌟🌟

    Δε χρειάζεται να είστε ειδικοί στη χειροτεχνία για να φτιάξετε αυτό το δίπλωμα! Είναι απλό και γρήγορο και το μόνο που χρειάζεστε είναι ένα αστέρι ή μια όμορφη κορδέλα για την κορυφή!
     
    🎅 Εδώ θα βρείτε όλα τα απαραίτητα για να αποκτήσει το σπίτι σας χρώμα και άρωμα εορταστικό!👇
    Σε κάθε περίπτωση κι όποιο τραπέζι επιλέξετε, προσθέστε καλό φαγητό, άφθονο κρασί και την καλύτερη σας διάθεση! Ας βυθιστούμε όλοι σε μια εορταστική χαρά και να χαθούμε στη μικρή οικογενειακή μας φούσκα - κυριολεκτικά φέτος το έχουμε ανάγκη!
    ⛄🌟🎅🎄

    Σχόλια Παραγγελίας

    Τα σχόλια σας για να δημοσιευτούν, πρώτα θα ελέγχονται, σας ευχαριστούμε πολυ!

    Αυτή η τοποθεσία προστατεύεται από το reCAPTCHA και ισχύουν η Πολιτική απορρήτου και οι Όροι Παροχής Υπηρεσιών της Google.