5 τρόποι να διατηρήσετε τις πετσέτες του μπάνιου σαν καινούριες

by White Fabric
Οι πετσέτες μπάνιου αποτελούν το πιο παραμελημένο αξεσουάρ μπάνιου στο σπίτι σας. Είναι εύκολο να πεταχτούν και μερικοί από εμάς τείνουν να ξεχνούν ότι υπάρχουν μέχρι την επόμενη χρήση. Ωστόσο, είναι σημαντικό να φροντίζετε τις πετσέτες σας, καθώς όταν είναι βρεγμένες, συγκεντρώνουν βακτήρια και μικρόβια 😐

 

#1 Μη τις κρεμάτε βρεγμένες όλες μαζί

Αυτό είναι αμαρτία, αλήθεια! Η υγρασία και τα βακτήρια κάνουν πάρτι - και πιστέψτε μας - δεν θέλετε το πρόσωπό σας να καλύπτεται με αυτά, έτσι δεν είναι; Μη κρεμάτε περισσότερες από μία πετσέτες σε ένα άγκιστρο! Ακόμα καλύτερα, δοκιμάστε να βγάλετε την πετσέτα σας στον ήλιο για να στεγνώσει. Εάν αυτό δεν είναι εφικτό τουλάχιστον κρεμάστε τες ξεχωριστά!

white apparel

#2 Να τις πλένετε συχνά

Πόσο συχνά τα πλένετε; 🤔 Να είσαι ειλικρινής! Ο λόγος που κρύβεται πίσω από το να μην πλένεις την πετσέτα σου αρκετά συχνά, είναι ίσως το γεγονός ότι χρειάζεται χρόνος για να στεγνώσει. Αλλά αυτό δεν είναι δικαιολογία. Πρέπει να τις πλύνετε μετά από κάθε τρίτη χρήση, επειδή οι πετσέτες σας είναι το πιο βολικό μέρος για την ανάπτυξη μικροβίων. Για να αποφύγετε την εξάντληση των πετσετών σας, αγοράστε πετσέτες μπάνιου που είναι εύχρηστες και στεγνώνουν γρήγορα. Εξερευνήστε τη συλλογή μας από πετσέτες σε όλες τις διαστάσεις που στεγνώνουν γρήγορα!

 

#3 Περιορίστε την ποσότητα του μαλακτικού 😧

Όσο απορρυπαντικό κι αν βάλετε στην πλύση, οι πετσέτες σας θα το απορροφήσουν! ⛔ Μπορεί να φαίνεται σαν μια καλή ιδέα να βάλετε επιπλέον απορρυπαντικό για να πλύνετε τις πετσέτες σας, ωστόσο, στην πραγματικότητα δεν είναι. Ακολουθήστε τις οδηγίες  των ειδικών… αυτοί ξέρουν! Πάρα πολύ απορρυπαντικό θα κάνει την πετσέτα σας σκληρή και τραχιά, προκαλώντας τελικά βλάβη στο ύφασμα και στο δέρμα σας

 

#4 Χρησιμοποιείτε εναλλακτικές μεθόδους για απαλή υφή 💡

Το μαλακτικό κάνει περισσότερο κακό παρά καλό στην  περίπτωση των πετσετών μπάνιου. Αφήνει ένα στρώμα με κέρινη υφή στις πετσέτες μειώνοντας την απορροφητικότητά τους. Εναλλακτικά μπορείτε να παραλείψετε εντελώς το μαλακτικό και να χρησιμοποιήσετε μπάλες στεγνώματοςdry ball* ή καθαρή μπάλα του τένις 🎾 εναλλακτικά.

* Dry Ball στεγνώνει γρήγορα τα ρούχα και τα αφήνει πιο μαλακά και λιγότερο ζαρωμένα. Μειώνουν επίσης το στατικό ηλεκτρισμό στα ρούχα. Αυτές οι ξηρές μπάλες έχουν ως αποτέλεσμα να μαλακώσουν τα ρούχα φυσικά χωρίς την ανάγκη για συνήθη χημικά μαλακτικά. 

Δείτε 👉 http://bit.ly/2WLZ8EM 

 

#5 Ο κάθε ένας στο σπίτι έχει τη δική του πετσέτα 👪

Οι πετσέτες σας θα σας «ευγνωμονούν» αν περιορίσετε τα παραπάνω κι αν ακολουθήσετε απλά βήματα με γνώμονα την υγιεινή της οικογένειας σας. Μια καθαρή πετσέτα είναι κατάλληλη για το δέρμα σας και ειδικά για τα παιδιά σας όταν ο καθένας μέσα στο σπίτι έχει τη δική του, στεγνώνεται σωστά, πλένεται σύμφωνα με τις προδιαγραφές του κατασκευαστή, χωρίς μαλακτικό & με τη χρήση dry balls.

Είναι σημαντικό να έχετε καθαρές πετσέτες χωρίς βακτήρια και υγρασία, με σκοπό να έχετε μια υγιή και αναζωογονητική εμπειρία κάθε φορά που θα κάνετε μπάνιο. 🛀



Έχετε ανακαλύψει τη νέα συλλογή μας;

👇  👇  👇  👇

[productcarousel title="Πετσέτες Μπάνιου | FW '19" handle="petsetes-mpaniou-fw-19" item_in_page="4" columns_product="4" product_in_tab="8" interval="10000"] 


Σχόλια Παραγγελίας

Τα σχόλια σας για να δημοσιευτούν, πρώτα θα ελέγχονται, σας ευχαριστούμε πολυ!

Αυτή η τοποθεσία προστατεύεται από το reCAPTCHA και ισχύουν η Πολιτική απορρήτου και οι Όροι Παροχής Υπηρεσιών της Google.